Fredagskväll

Har precis avslutat dagens arbete och tänker nu ta tag i helgen. Dagen känns som den varit produktiv, har varit med Erik och träffat rep för SEKO på Norrlandståg. Det visade sig rätt snabbt att de frågeställningar vi har på moderbolaget är desamma på dotterbolaget. Detta gör att vi borde kunna samarbeta mycket tätare än vad vi gör idag, och det verkar som att det finns en klar öppning för ett jobba lite närmre varanda.

Det var trevligt gäng var det vi träffade och jag ser fram emot fler givande möten för att se om vi kan komma fram till något som kan gynna de anställda på båda företagen. Eftersom mötet gick så bra och vi snabbt kom överens så kom jag hem till Västerås rätt skapligt för en gångs skull, vilket gjorde att jag kunde sätta mig ner och ta hand om massa arbete som blivit liggande under veckan som varit rätt fullpackad. Känns riktigt skönt att ha fått undan det mesta så att jag kan se fram mot en helg utan bara jobb.

Det enda som känns lite jobbigt är att inget svar har kommit från SJ på vår framställan från igår, hade varit skönt att ha helgen på sig att fundera och gå igenom deras motförslag. Men förhoppningsvis kommer det på mån.

Hoppas ni som jobbar får en bra helg trots snö, kyla och kaos på Uppsalapendeln, förutsätter att ni som är lediga ser till att ta vara på den.

Peace!
/Anders

Om Anders Hedlund

Styrelsen SEKO SJ och Vice ordf Klubb Mälartåg
Det här inlägget postades i Diverse. Bokmärk permalänken.